ΕλληνικάΠλεκτά σκουλαρίκιαΌταν πρωτοξεκίνησα την κατασκευή κοσμημάτων ήταν επειδή άρχισα βελονάκι ως χόμπι, αλλά δεν είχα την υπομονή που απαιτείται για να ολοκληρώσω ένα τραπεζομάντιλο ή κάτι τέτοιο.

Σκουλαρίκια ήταν τέλεια λύση δεδομένου ότι μπορούσα σχετικά γρήγορα να δω το αποτέλεσμα, και ήταν πιο πιθανό να πουληθούν στις μέρες μας από τα πλεκτά τραπεζομάντιλα.
Μερικά νέα σχέδια με ορείχαλκο, ημιπολύτιμες πέτρες και χάντρες.
Αυτό το κρεμαστό έγινε ανά παραγγελία, όταν μια κυρία είδε το μπρελόκ που έκανα για τα κλειδιά του αυτοκινήτου του συζύγου μου. Σκουλαρίκια φτιαγμένα με σύρμα ορείχαλκου και γυάλινες χάντρεςΔυο ζεύγη σκουλαρίκια που έκανα όταν για πρώτη φορά άρχισα να πειραματίζομαι με σύρμα και χάντρες. Είναι προφανές ότι έχω εμμονή με σπείρες :)
Το σαπούνι με ελαιόλαδο Χαλκιδικής, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, αιθέριο έλαιο λεμονιού, αποξηραμένα φύλλα βασιλικού και λευκό άργιλοΧαλκιδική φημίζεται για τις πράσινες ελιές του και εδώ όπου ζω, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το δικό τους ελαιόλαδο για το μαγείρεμα, το ψήσιμο, ακόμη και το τηγάνισμα. Έτσι, έχω πάντα καλό, υγιεινό ελαιόλαδο για την παραγωγή του σαπουνιού μου. Είχα πολύ λίγο φοινικέλαιο και αποφάσισα να το προσθέσω στη συνταγή. Ήθελα να κάνω κάτι που θα δείχνει όμορφο και θα μυρίζει υπέροχα. Κάτι που να μοιάζει με κέικ σοκολάτας. Τι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε από το κακάο;

No comments:

Post a Comment